Forex Trading SystemsAgent

הרי הקווקאז

Re: הרי הקווקאז

הודעהעל ידי יערית ב ד' נובמבר 25, 2009 10:05 am

זה לא כל כך פשוט לקחת חופש מהלימודים במיוחד לא בלימודי חשבי שכר..צריך משמעת מאוד נוקשה ולמידה עצמית.
כל הכבוד ים ים, אל תדאגי לאחר שאת תסיימי את הלימודים תוכלי לטייל כאוות נפשך בעוד השאר יתחילו ללמוד.
אני עובדת במשרד עורכי דין שעוסקים בכל מה שקשור לגירושין, אם זה מזונות אישה,משמורת ילדים וכדומה.
מאוד קשה לתמרן בין הדברים, בין לימודים,עבודה,בני משפחה ,חברים וכמובן בן הזוג.
אני מכירה את ההרגשה שאת רוצה להספיק הכל ולעשות הכל ...אבל את לא סופרוומן ואי אפשר לעשות הכל ולרצות את כולם.
אני למשל לאחר שהשתחררתי מצה''ל ישר התחלתי ללמוד, אני כבר סיימתי את לימודי התואר שלי. יצאתי,טיילתי והיה לי כיף מאוד כמובן שבן היתר הכרתי אנשים מדהימים.
עכשיו כל החברים והחברות שלי רק התחילו את לימודיהם והם אומרים לי ''איזה כיף לך'' או ''עשית בשכל''....
לטייל אפשר תמיד, אבל ראש ללימודים אין כל הזמן, בשלב מסויים מאבדים את זה.
יערית

הודעהעל ידי yamyam ב ה' נובמבר 26, 2009 9:19 am

לעבוד במשרד עורכי דין גירושין זה לא פשוט ,בכלל, לעבוד בכל משרד של עורכי דין זה קשה.
הרבה עבודות ניירת,עבודה ממושכת מול המחשב שעות על גבי שעות.
לקחת ככה באמצע הלימודים חופש זה לא קל כמו שזה נראה ,גם מבחינת תועלת אין בזה שום יעול, אחרת באמת אני אגיע למבחנים לא מוכנה בכלל ואין ברצוני לעשות את הקורסים הללו מחדש.
yamyam

הודעהעל ידי נעמה ב א' נובמבר 29, 2009 10:46 am

תראי יש הרבה עבודות תובעניות.. והרבה משלבים בזה לימודים..
למשל אחי התחיל לעבוד שנה שעברה כחוקר פרטי והוא גם לומד קרימינולוגיה ובכל זאת הוא מצא זמן להצטרף לחופשה המשפחתית בטנזניה.
יש דברים שלא מוותרים עליהם והם חשובים הרבה יותר מכל עבודה או לימודים. זה חוויה לכל החיים!
נעמה

הודעהעל ידי yamyam ב א' נובמבר 29, 2009 2:10 pm

אני בטוחה שכך, אך לפעמים אין מה לעשות וצריך לוותר או יותר נכון לדחות דבר שכזה.
חיי סטודנט אינם פשוטים במיוחד כשהוא גם עובד.
לימודי חשבי שכר קשים ,צריך ללמוד מעבר לשעות האקדמאיות במכללה.
אני בטוחה שכשאסיים אני אצא לטיול יחסית ארוך,אני מתכננת טיול במשך חודש וחצי עם חברים מאוד טובים שלי,חברים מהילדות.
לא נותר עוד הרבה ואת השיא כבר עברתי,אז אין צורך לקחת חופשה.
רק צריך לדעת לנצל את המומנטום ....
yamyam

הודעהעל ידי מיקה ב ב' נובמבר 30, 2009 9:54 am

האמת שאני זוכרת שכשאני הייתי סטונדנטית גם רציתי רק לסיים את הלימודים ורק אחר כך להתפנות לדברים האחרים כמו טיול וכדומה.
אבל מאוד קינאתי לדוגמא בכל החברות שלי שטסו לעבודות בחו"ל והרוויחו המון כסף בשעה שאני הייתי תפרנית מארץ התפרנים. או לדוגמא שידידים טובים שלי טסו לשנה לאוסטרליה ולמזרח אני ממש התנפכתי בקרבי.
אבל פיציתי את עצמי לאחר הלימודים וטיילתי ביחד עם בן זוגי שיחיה.
מיקה

הודעהעל ידי יערית ב ב' נובמבר 30, 2009 9:57 am

לכל אחד והמקצוע שהוא לומד,יש רמת קושי מסויימת במיוחד אם אנחנו לא מחוברים לאותו נושא או תחום לימוד בין אם זה לימודי חשבי שכר או לימודי שוק ההון .
אל תמהרי או תחפזי,למדי,עבדי וכמובן כשיש לך זמן פנוי צאי לטייל. זה מאוד מרגיע את הנפש ונותן אדרנלין למשך כל השבוע, תאמיני לי אני יודעת מה אני אומרת.
תהיה תקופה שלא תצליחי ולא תספיקי לעשות הכל, אך אל חשש, התקופה הזו תסתיים במהרה (כך אני תמיד חושבת :lol: )....לכל דבר יש זמן בחיים.
למשל , אני זוכרת שכשהייתי בתיכון, היה תלמיד בשכבה מעליי שהיה כל כך גאון שהוא היה בדרך להוציא תואר ראשון, כל הזמן היית רואה אותו יושב ולומד, לא חושבת שהיו לו חיי חברה.
הדוגמא שלי באה להמחיש שלכל דבר בחים יש את הזמן הנכון שלו.
יערית

הודעהעל ידי איה ב א' דצמבר 06, 2009 9:53 am

כן זו דרך שכנוע טובה... אני גם אומרת את זה לעצמי הרבה פעמים... אני מרגישה שיש עליי הרבה לחץ במשפחה שיהיה לי מקצוע, בייחוד בגלל אחי שהוא כל כך מצליח בתחום שלו (הוא עובד כחוקר פרטי).. ואני לוקחת את הזמן שלי. יש לי עוד כמה מסלולי טיפוס הרים שאני רוצה להספיק לפני שאני הולכת לאוניברסיטה.
איה

הודעהעל ידי נעמה ב א' דצמבר 13, 2009 2:46 pm

איזה קטע!
גם אחי עובד בתחום החקירות. בכל אופן אל תתני לזה להשפיע עליך. אני ממש לא מרגישה שמשווים אותי לאחי ואני חושבת שזה גם נובע מהגישה שלי.
תטיילי, תטפסי על הרים בקצב שלך!! ותראי לכולם שאת הולכת בדרך שלך ועושה את הדברים שאת אוהבת! אני בטוחה שזה ישנה את הגישה של המשפחה.
נעמה

הודעהעל ידי אפרת ב א' דצמבר 27, 2009 9:04 am

איה כתב:כן זו דרך שכנוע טובה... אני גם אומרת את זה לעצמי הרבה פעמים... אני מרגישה שיש עליי הרבה לחץ במשפחה שיהיה לי מקצוע, בייחוד בגלל אחי שהוא כל כך מצליח בתחום שלו (הוא עובד כחוקר פרטי).. ואני לוקחת את הזמן שלי. יש לי עוד כמה מסלולי טיפוס הרים שאני רוצה להספיק לפני שאני הולכת לאוניברסיטה.

גם אני אוהבת טיפוס על הרים, סנפלינג וכל מה שקשור לטיולים.
אני אני בניגוד אלייך ממהרת להתחיל ללמוד בגלל הרבה סיבות שאחת מהן היא שאנחנו לא הופכים לצעירים יותר.
אני מקווה שהזריזות הזאת לא תעלה לי ביוקר, אבל אין לי ברירה אחרת.
אפרת

הודעהעל ידי מיקה ב א' פברואר 28, 2010 1:21 pm

אני לגמרי מבינה אותך אפשר!!
אני גם הייתי ככה וגם חבר שלי דאז וכיום הוא בן זוגי :)
אני זוכרת מה הוא אמר לי : " אני רוצה ללמוד כבר, מה את רוצה שאני עד גיל 30 ימשיך לעשות משלוחי פיצה ??? " ( כי בזה הוא עבד באותה תקופה ) ואני ממש מסכימה עם זה.
אני חושבת שאם לומדים מוקדם יותר אז משיגים מקצוע מוקדם יותר, צוברים ניסיון בתחום הזה. הרי עבודות מזדמנות נמאסות אחרי חודשיים גג ועל מנת לעבוד בעבודה כקריירה כבר אז באמת צריך ללמוד.
אני גם התחלתי ללמוד בגיל מוקדם ואני לא מתחרטת על זה.. את הטיולים שלנו אנחנו עושים עכשיו כשאנחנו כבר מבוססים ויכולים להרשות לעצמנו יותר.
מיקה

הקודםהבא

חזור אל האלברוס נחשב להר הגבוה ביותר באירופה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד