Forex Trading SystemsAgent

על טיפוס וטכניקות!

Re: על טיפוס וטכניקות!

הודעהעל ידי Dean ב ב' נובמבר 30, 2009 5:04 pm

טכניקת הטיפוס היא לא סתם משחק , זה דבר בסיסי על מנת לטפס טוב ונכון,
שזוהי כמובן כל החוכמה.. בלי הטכניקה יכולים להתפס השרירים,
הטכניקה כ"כ חיונית בכך שלדוגמה רק על ידי עשיית פעולה
אחת שאינה נכונה השריר יכול להתפס.
Dean

הודעהעל ידי liatit ב א' דצמבר 13, 2009 11:43 am

כמובן שהטכניקה חשובה ואין להקל בה ראש. בל נא נשכח את הבטיחות!!!
אני יצאתי לפני מס' חודשים עם סגל העובדים של ביה"ס להנדסאים ליום רווי באתגרים ובפעילויות אקסטרים.
אחת ממזכירות הנדסאי החשמל חששה מאוד מהגלישה מהצוק, מרוב לחץ היא החלה להשתולל...לא הייתי רוצה לחשוב מה היה עלול לקרות לה אם לא הייתה חגורה וקשורה כהלכה....
צוות המדריכיםהיה מקצועי ופעל ללא דופי.
מיותר לציין שבסופו של דבר היא כ"כ נהנתה עד שבקשה לעשות זאת שוב.
liatit

הודעהעל ידי אפרת ב ג' דצמבר 22, 2009 2:10 pm

אני מאוד אוהבת לצאת לכל ה אירועים בטבע האלה דרך העבודה שלי, כי המנהל שלי חובב גדול של אתגרים לכן כל יום כיף כזה הוא חוויה נהדרת.
כבר יצא לנו לצאת לטיולים של כמה ימים, לישון בחוץ, לעשות סנפלינג, עכשיו אני מנסה לטפטף לחברה מהעבודה שאולי בפעם הבאה נעשה צניחה חופשית.
מה אתם אומרים?
אפרת

הודעהעל ידי climbAdmin ב א' דצמבר 27, 2009 10:51 am

בילדותי אהבתי אתגרים ובמיוחד טיפוסי הרים, ידעתי את כל טכניקות הטיפוס, טיילתי בהמון מקומות ברחבי העולם.
מאז לימודיי כהנדסאי מכונות אין לי זמן לזה, אני בטוחה שבסוף החודש אני אקח חופש ואני אלך לטפס שוב בחו"ל, אבל הפעם עם הילדים,לכן הפעם אני צריך לשמור יותר על בטיחות, אז טיפ לצעירים-נצלו את זה כל עוד אתם צעירים וחסונים, טיפוס הרים היא בהחלט חוויה שאין כמותה.
climbAdmin
מנהל האתר

הודעהעל ידי קשית ב ג' ינואר 26, 2010 3:42 pm

חברה שלי הכירה את בעלה דרך טיול מאורגן בהר הקלימנג'רו, ושם הם החליטו להיות חברים.
הם הבטיחו לעצמם שגם הילדים שלהם יטפסו על הר הקלמינג'רו כמו שהם טיילו.
היום אחרי 20 שנים, הם החליטו שהם לא רוצים להיות יחד, אך הם לא ימנעו בעד הילדים שלהם את האהבה לטיפוס הרים
ולכן חלק מהסכם הגירושים שלהם הוא שכל שנה הורה אחר יקח את הילדים לטיפוס הרים.
קשית

הודעהעל ידי roly ב א' ינואר 31, 2010 11:17 am

נשמע כמו סיפור מהאגדות שהסתיים קצת רע. אבל יפה שהם מעבירים את האהבה לטיפוס לילדים
יש לי חבר שגם הוא היה מטפס צוקים נלהב ותמיד יצאנו איתו לטיולי טיפוס והוא לימד את כולנו לטפס, כולנו היינו בטוחים שהוא גם יעביר את הידע לילדים שלו ושלנו כי זה באמת תחום מהנה ומסעיר. אבל לצערי הוא נפצע בתאונת טיפוס לא באופן חמור אבל התפתחו לו בעיות ברכיים ברמה כזאת שהוא כבר לא יכול לטפס ובטח שלא להוביל בטיולי טיפוס. לפחות את הידע שצבר הוא יכול להעביר לספר (וזה מה שהוא מתכנן לעשות) כי הוא באמת צבר המון ידע.
roly

הודעהעל ידי אפרת ב ב' פברואר 01, 2010 2:09 pm

כן טיפוס הרים יכול להיות מאוד מסוכן... אני וחברים שלי מה קורס עיצוב גרפי נסענו לצוק מנרה בצפון ועשינו טיפוס הרים שם, בקיצור חברה שלי סבלה כל הדרך אבל היא לא רקצה לרדת, אחרי כמה ימים היא גילתה שיש לה בעיות בברכיים בגלל מאמץ יתר.
אפרת

הודעהעל ידי roly ב ה' פברואר 04, 2010 9:17 am

הבעיה בטיפוס היא שאם ישר קופצים לזה ולא עושים תרגול קודם ועבודה נכונה
אז זה אחד הענפים שיכולים לפגוע בגוף בצורה רצינית. אני חושב שראיתי שאחת
הבעיות השכיחות ביותר בקרב מטפסי הרים וגם בין כאלה שיותר רציניים בתחום היא כאבי גב
כרוניים כתוצאה מתנועות לא נכונות במהלך הטיפוס. צריך להיות כל הזמן ערני למצב הגב ותנוחות
הטיפוס.
roly

הודעהעל ידי מיקה ב ה' פברואר 11, 2010 9:28 am

זה מאוד נכון..
עוד בעיה שכיחה בתחום היא האוכל.
אני שמעתי ואני מכירה גם המון משפחות שיוצאות לטיולים יחדיו ולטיפוסי הרים גם כן ( כמובן לא הרים היסטרים אבל הרים ).
עכשיו, הרי זה ידוע שבכל מה שקשור ל מזונות ילדים הם בעייתים ואוכל בטיול ארוך הוא לא הכי נחמד ולא הכי טעים. וגם צריך להזהר מאוד שלא ליפול לתוך מלכודת החטיפים נון סטופ כי זה בוודאי שלא ייתן לילדים ערך מוסף.
צריך ל שים לב לעניין הזה.
דרך אגב אבל לא רק לילדים יש את הבעיה הזו, גם בכל מה שנוגע ל מזונות אישה היא לא ממש גמישה בתחום הזה..
נשים גם הרבה פעמים זקוקות ליותר ויטמינים ופשוט צריך למצוא מזונות שהם בריאים וממלאים בנוסף להיותם מותאמים לטיולים.
מיקה

הודעהעל ידי אפרת ב א' פברואר 14, 2010 5:08 pm

כן אבל זה העניין בטיולים, שזה כמה ימים שמסתפקים באוכל פחות מזין, כי זה לא העיקר, מה שבאמת חשוב זאת החוויה, לכן אנחנו שמים בצד לרגע את הערכים התזונתיים ואוכלים מה שקל לנו לסחוב.
אני זוכרת שכשאח שלי קיבל את ה דיפלומת הנדסאי שלו יצאנו לטיול של כמה ימים כי הוא ממש רצה להשתחרר קצת (לימודי הנדסת תעשיה וניהול יכולים להיות מתישים מאוד) ווהעדפנו לא לסחוב יותר מידי כדי לא לסבול ממשקל כבד, אז חיינו על קרקרים עם נקניקים בצהריים ולחם עם ממרח שוקולד בבוקר.
לא היה כל כך נורא, כי זה היה בסה"כ כמה ימים.
אפרת

הקודםהבא

חזור אל פורום טיפוס 2009

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד